Bij levenscoaching leer je die delen van jezelf te waarderen en ontwikkelen die misschien al heel lang niet aan bod zijn gekomen, en aanvaarden wat je niet veranderen kan. Samen met je coach stel je aan het begin van de coaching je doelen vast.

Wie ben ik?
Mijn naam is Mieke Vogelpoel.  Ik ben in 1949 geboren in Jakarta. Ik help graag mensen ontdekken waar ze goed in zijn en wat zij leuk vinden, zodat zij zich vanuit hun eigen kracht verder kunnen ontwikkelen. Mijn interesse voor andere culturen is ontstaan vanuit mijn Indische achtergrond; ik ben opgegroeid in een cultuur die verschilt van de Nederlandse. Ik verdiep me sinds een aantal jaren in het boeddhisme. Door mijn huwelijk met een moslim ben ik ook geïnteresseerd geraakt in de cultuur van de Islam. Ik houd van het leven, en heb geleerd het ten volle te leven.

coaching1Hoe ziet een traject van levenscoaching er uit?

Bewustwording:

    • inzicht in wie je bent , wat je graag wel en niet wilt, welke dingen je wilt behouden en welke je achter je wilt laten.

Verandering:

    • je leert nieuwe keuzes maken. Je oefent hier ook mee. Je leert op een andere manier met jezelf en anderen omgaan.

Doelen realiseren:

    de doelen die je aan het begin van de coaching samen met je coach geformuleerd hebt, realiseer je in het laatste deel van de coaching.

Wil je jezelf beter leren kennen, oud gedrag loslaten en vervangen door effectief en energiegevend gedrag? Wil je leren zonder oordeel naar jezelf en anderen te kijken en blij te zijn met jezelf? Wil je leren grenzen te stellen, en de regie te nemen over je eigen leven? Denk dan aan levenscoaching. Wil je op een warme, persoonlijke, sympathieke  en resultaatgerichte manier gecoacht worden? Maak dan kennis met Mieke Vogelpoel.

Je investering: Er zijn voor particulieren die hun coaching zelf moeten betalen verschillende mogelijkheden. Bespreek deze mogelijkheden in een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.