Wist u dat? Enkele feiten en ‘weetjes’ over Mieke en MV-Coaching? Klik hier
INSPIRATIE EN NIEUWS: Klik hier

Loopbaancoach Mieke VogelpoelMijn naam is Mieke Vogelpoel.  Ik ben in 1949 geboren in Jakarta. Mijn werk is voor mij erg belangrijk. Ik vind coaching, training en lesgeven de leukste dingen om te doen, het is erg stimulerend om mensen die willen veranderen of zich ontwikkelen te begeleiden. Naast mijn werk geniet ik van mijn kinderen, mijn vrienden en vriendinnen, buiten zijn, opera en keramiek. Mijn multiculturele interesse is ontstaan vanuit mijn Indische achtergrond, ik ben opgegroeid in een cultuur die verschilt van de Nederlandse. Door mijn huwelijk met een moslim ben ik ook geïnteresseerd geraakt in de cultuur van de Islam. Ik heb veel mensen met een andere culturele achtergrond dan de Nederlandse begeleid.

Coaching, het leukste vak van de wereld
Ik help graag mensen te ontdekken waar ze goed in zijn en wat zij leuk vinden, zodat zij zich mede door de  coaching of training vanuit hun eigen kracht verder kunnen ontwikkelen. Ik geniet ervan om tijdens coachings- of trainingstrajecten te zien dat organisaties hun prestaties verbeteren en dat medewerkers het  prettiger vinden om in die organisaties te  werken.
Al twintig jaar werk ik als zelfstandig coach, trainer en opleider, en train of coach ik medewerkers en management van organisaties. Daarnaast leid ik mensen op om (loopbaan)coach te worden. Door mijn leeftijd en levenservaring kan ik me in een groot scala aan vraagstukken verplaatsen en mensen hierbij begeleiden.

Met jezelf aan de slag
Mijn begeleiding doe ik op coachende wijze. Dat wil zeggen dat ik mensen ondersteun in hoe zij zichzelf kunnen ontdekken en hoe zijzelf kunnen besluiten wat zij willen behouden en wat zij willen veranderen. Natuurlijk leer ik ze ook graag hoe ze die veranderingen in hun werk en leven kunnen toepassen. Ik adviseer mensen als zij er om vragen.

Kwaliteiten die ik inzet
Mensen voor en met wie ik gewerkt heb noemen mij professioneel, empathisch, open, positief, warm, betrouwbaar en oplossingsgericht.  Ik kan goed en kritisch luisteren en helpen om tot de kern te komen. Deze kwaliteiten zet ik in om de trajecten die ik begeleid prettig, professioneel en resultaatgericht te laten verlopen. Ik werk o.a. met NLP en MBTI. Ik heb een uitgebreid netwerk, dat ik ook inzet als dat nodig is.

Verder lezen? Download het CV van Mieke

 

Bekijk videoboodschap