Futureland.
Een bezoek aan de 2e Maasvlakte met Young Imtech.
2013-05-01 18.29.28 a

1 mei: de dag van de arbeid: een goed moment om een bezoek te brengen aan een van de meest Nederlandse grote werken, de 2e Maasvlakte: nieuw land, op typisch Nederlandse manier aan de zee onttrokken.
We werden rondgeleid door Robert Kuyt, de projectdirecteur van Imtech Infra en Traffic, die in de Aannemerscombinatie TigeR, een combinatie van GMB, Dura Vermeer en Imtech de ondergrondse en bovengrondse infrastructuur voor de nieuwe containerterminal van APM Terminals verzorgd.
Indrukwekkend, de 2e Maasvlakte zelf, maar ook hoe hier vormgegeven wordt aan de infrastructuur voor een van de meest moderne containerterminals. De volledige automatisering van het proces, de nieuwe, duurzame en veilige oplossingen die gekozen worden.

Voor mij is dit project en de 2e Maasvlakte een metafoor voor wat je kan realiseren als je ervoor kiest buiten de gebaande paden te gaan, als je nieuwe uitdagingen aan wil gaan en durft te denken : Ja en in plaats van ja…..maar!
Zoek je iemand die je kan stimuleren en begeleiden bij zo’n grote stap, kies dan een goede (loopbaan)coach. die je hierbij kan aanmoedigen en begeleiden.

Mieke Vogelpoel

About Mieke Vogelpoel

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Coaching op afstand

Vanwege coronamaatregelen is op dit moment ook coaching mogelijk via Teams.