Re-integratietrajecten van het UWV.

UWV re-integratiebegeleiding.

Heb je een ziektewetuitkering of een arbeidsongeschiktheidsuitkering van het UWV en wil en kan je weer aan het werk, dan kan  je in aanmerking komen voor re-integratiebegeleiding. MV-Coaching heeft een contract met het UWV en kan je in een re-integratietraject begeleiding bieden.

Als je graag weer aan het werk wil en je denkt in aanmerking te kunnen komen voor re-integratiecoaching, bespreek dit dan met je arbeidsdeskundige of je begeleider bij het UWV. De arbeidsdeskundige stelt een werkplan op. Hij of zij bepaalt ook of je behoefte hebt aan een Werkfit maken of een Naar werk traject.

Werkfit maken: In dit traject onderzoek je jezelf, je kwaliteiten en talenten. Maar je onderzoekt ook je belemmeringen. Je bepaalt samen met je coach welk werk voor jou geschikt kan zijn, en hoe je dit werk kan vinden op de arbeidsmarkt.

Naar werk: je weet welk werk goed en geschikt voor jou is. In dit traject word je gecoacht in het solliciteren en netwerken, met als doel een bij jou passende betaalde baan te vinden.

Je arbeidsdeskundige of begeleider geeft je ook een aantal re-integratiebureaus die voor het UWV werken. Je mag zelf kiezen door welk re-integratiebureau je gecoacht wil gaan worden.

Met het UWV werkplan ga je kennismaken met het MV-Coaching. Als die kennismaking bevalt, dan stelt Mieke Vogelpoel een re-integratieplan op. Dit re-integratieplan krijg jij via je de mail, zodat je kan bekijken of dit inderdaad de manier is waarop je begeleid wil worden. Als je het plan goedkeurt, dan wordt het opgestuurd naar het UWV. Zodra het re-integratieplan door het UWV is goedgekeurd, dan kan de begeleiding beginnen.

Bel of mail gerust als je meer wil weten of om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek:

tel. 06-22058224

email: info@mv-coaching.nl

Succesvol werken

Mieke Vogelpoel heeft meer dan 25 jaar ervaring als loopbaancoach en werkt al heel veel jaren met succes voor cliënten van het UWV. Vóór 2016 via IRO’s, vanaf 2016 via Werkfit Maken en Naar Werk trajecten. Als je cliënten hebt die een WIA- of een ziektewet UWV uitkering hebben, dan heeft Mieke Vogelpoel Coaching het meest passende antwoord!

Mieke Vogelpoel Coaching werkt praktijk- en resultaatgericht, levert kwaliteit en is duidelijk. Wij werken graag samen met de adviseurs van het UWV.

Onze cliënten geven ons een tevredenheids rapportcijfer van 7,7.

Onze diensten voor het UWV

Coaching

Werkfit Maken

In een Werkfit Maken kan, afhankelijk van het werkplan en de behoefte van de cliënt,

gewerkt worden aan:

  • het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit. 
  • het versterken van werknemersvaardigheden.
  • het in beeld brengen van de arbeidsmarktpositie. Er kan ook gebruik gemaakt worden van de netwerken van Mieke Vogelpoel en Patricia Coers. 

Naar Werk:

In een Naar Werk traject krijgt de client, ook naar behoefte, sollicitatietraining, jobmarketing, jobhunting en netwerktraining.

Opleiding tot coach

Inmiddels hebben 2 UWV cliënten de opleiding tot loopbaancoach van Mieke Vogelpoel Coaching met succes afgesloten. Tijdens de opleiding leer je in 10 bijeenkomsten werken met de instrumenten die je nodig hebt bij (loopbaan)coaching. 

Voor het UWV werkt Mieke Vogelpoel samen met Patricia Coers van Parcoers HRM & coaching

Patricia Coers heeft ruim 12 jaar ervaring als loopbaancoach. Naast haar werk als loopbaancoach werkt zij als interim HR manager. Dit maakt dat zij veel ‘feeling’ heeft en houdt met het bedrijfsleven en op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van werk en loopbaan.

Kwaliteit, daadkracht, doortastendheid en humor, daarmee heeft Patricia gedurende de afgelopen 12 jaar een vaste klantenkring opgebouwd. 

De weg omhoog loopt zelden recht!

Parcoers hrm & coaching helpt mensen het beste uit zichzelf te halen. In het werkzame leven komen mensen tal van uitdagingen en obstakels tegen. Hoe ga je hiermee om? Het inschakelen van een loopbaancoach kan je helpen het soms hobbelige loopbaanpad met meer zelfvertrouwen en doelgerichter te bewandelen. Op jouw loopbaanpad, loopt Parcoers een stukje met je mee!

Patricia Coers is Noloc erkend loopbaanprofessional. 

Groenekanseweg 246C

3737 AL  Groenekan

Telefoon: 06-11299930