Re-integratietrajecten van het UWV.

 

UWV re-integratiebegeleiding.

 

Heb je een ziektewetuitkering of een arbeidsongeschiktheidsuitkering van het UWV en wil en kan je weer aan het werk, dan kanĀ  je in aanmerking komen voor re-integratiebegeleiding. MV-Coaching heeft een contract met het UWV en kan je in een re-integratietraject begeleiding bieden.

Als je graag weer aan het werk wil en je denkt in aanmerking te kunnen komen voor re-integratiecoaching, bespreek dit dan met je arbeidsdeskundige of je begeleider bij het UWV. De arbeidsdeskundige stelt een werkplan op. Hij of zij bepaalt ook of je behoefte hebt aan een Werkfit maken of een Naar werk traject.

Werkfit maken: In dit traject onderzoek je jezelf, je kwaliteiten en talenten. Maar je onderzoekt ook je belemmeringen. Je bepaalt samen met je coach welk werk voor jou geschikt kan zijn, en hoe je dit werk kan vinden op de arbeidsmarkt.

Naar werk: je weet welk werk goed en geschikt voor jou is. In dit traject word je gecoacht in het solliciteren en netwerken, met als doel een bij jou passende betaalde baan te vinden.

Je arbeidsdeskundige of begeleider geeft je ook een aantal re-integratiebureaus die voor het UWV werken. Je mag zelf kiezen door welk re-integratiebureau je gecoacht wil gaan worden.

Met het UWV werkplan ga je kennismaken met het MV-Coaching. Als die kennismaking bevalt, dan stelt Mieke Vogelpoel een re-integratieplan op. Dit re-integratieplan krijg jij via je de mail, zodat je kan bekijken of dit inderdaad de manier is waarop je begeleid wil worden. Als je het plan goedkeurt, dan wordt het opgestuurd naar het UWV. Zodra het re-integratieplan door het UWV is goedgekeurd, dan kan de begeleiding beginnen.

Bel of mail gerust als je meer wil weten of om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek:

tel. 06-22058224

email: info@mv-coaching.nl