timemanagement

Workshop Timemanagement
Heb je het ook altijd druk, druk, druk? Ben je een kampioen in multitasken? Houd je altijd alle ballen in de lucht? En ben je toch nooit klaar? Leer in deze workshop timemanagement hoe je het anders, en beter kan doen. Leer grip te krijgen op je tijd en op je werk. En ontdek dat je daardoor meer tijd krijgt en meer kan genieten van wat je doet.

Workshop timemanagement: minder stress!
Bij effectief timemanagement is het belangrijk dat jij overzicht krijgt over je doelen en kerntaken. Je leert in deze workshop timemanagement wat voor jou echt belangrijke en urgente taken zijn en wat je best kunt uit- of afstellen. Je leert je eigen keuzes maken en daardoor meer gefocust te werken. Je kan daardoor meer gemotiveerd aan de slag gaan en je tijd beter en meer efficiƫnt gebruiken. In de workshop timemanagement leer je door oefeningen waar het bij jou echt om gaat.

Wat wil jij veranderen?
Na afloop van deze workshop weet je welke stappen jij kan zetten om beter met jouw tijd om te gaan. Aan de hand van de tips uit de workshop kan je direct starten met een nieuwe aanpak van jouw werk.

Inhoud workshop timemanagement:
– Bewustwording van je rollen en taken
– Het Eisenhowermodel: de matrix waarmee je bepaalt wat urgent is en wat belangrijk.
– Van perfectionisme naar focussen
– Nee-zeggen
– Actieplan

Tijd: 1 dagdeel
Deelnemers: maximaal 10